Du er her
Hjem > Aktuelt > Boklyst

Boklyst

Dette innlegg er eldre enn 3 år og kan være utdatert.

Mandag var det oppstart for den nye aktiviteten til Nesodden frivilligsentral, ”Boklyst”.

Av Arild Drolsum

Denne aktiviteten har kommet i gang med tanke på helt vanlige lesere. Og vanlige lesere er det mange av. Det er deg som kan lese en bok i uka og deg som leser et par tre bøker i året. Felles for alle vanlige lesere er at de helt sikkert har en eller flere bøker som har hatt en betydning for seg. En slik bok kan du ta med til Boklyst på mandager fremover og vise frem eller fortelle litt om. Og her er det åpent for bøker i alle sjangere.

Mandag snakket de om en triologi til Roy Jacobsen, ”Hestegutten” av Rupert Isacson, ”Mitt gåtefulle hjerte” av Claire Sylvia og William Novak og ”Jenta som dykket inn i jordas indre” av Sabina Berman. Jeg kommer selv sikkert innom en mandag, og hva vil jeg da ta med meg? Som litt fjellgal, vil jeg nok ta med meg fjellklassikeren ”Tre i Norge ved to av dem”, om tre unge engelskmenns opplevelser i Jotunheimen i 1882. Dette er altså ingen boksirkel, men et sted hvor du kan få boktips, men også komme for å finne ut om lesing er noe for deg.

Det er Birgitta Nilsson som fikk ideen til denne aktiviteten. Hun har arbeidet med litteratur- og forfatterformidling, deltatt i bokbad og vært med forfattere på turne, hvor de inviterte til treff på biblioteker og kulturhus. Ellers har hun utdanning i barne- og ungdomslitteratur.

Tilbudet er gratis og alle er velkomne. Neste Boklyst er mandag 24. september kl. 14.00. Det hele skal vare en snau time. Så det er bare å møte opp i Frivilligsentralens nye lokaler på Tangen senter, 3. etg., inngang mellom Vinmonopolet og Meny.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: