Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > DAGENS MUSIKK #99

DAGENS MUSIKK #99

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

=Av Tore Svein Olsen=

Det er fortsatt grønne plener– plenen er kliss våt og «lille Olsen» rusler fortsatt rundt og klipper plenen. Og så er ute det like før jeg reiser til Kalymnos igjen. Der er det fortsatt sommer (32 grader på dagtid), og jeg tenkte i dag å starte med en italiensk sommermelodi for å lette tilværelsen litt i høstmørket her hjemme. Vi fortsetter med «Sommerkroppen» med Mads Hansen (joda – norsk!)

Og så over en time med gresk sommermusikk! Sett over kaffen, eller ta noe annet godt til!

Og så til Bangkok, der vi starter med å reise på høybanen rundt omkring. Om du kjøper et «rabbit»-kort er det enkleste når du skal reise rundt i denne byen. Og jeg- her nettopp gjort det selv, og jeg har en stående invitasjon til å besøke Bangkok igjen, selv. I så fall må jeg kontakte min gode venn John Singh som min private lokale guide.

Ettersom dette er en musikkspalte må jeg jo også vise litt fra Bangkok’s nattliv. Her er en full HD video som skaperen har kalt «One Night in Bangkok». En mengde unge dame-dansere som svinger seg på en scene.

Til slutt i dag hører vi melodiene: 0:50 Everyday I Have the Blues 7:08 Laci’s Boogie 13:15 Dr. James 18:14 Stormy Monday 26:48 James Weber’s Breakdown 33:05 Joogie Wazz 39:17 Daydream 43:08 For Her- spilt av Luca Sestak på piano i Siam Parc for noen år siden. Joda- jeg har vært der også … Men først skal jeg en tur til Hellas!

 

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: