Du er her
Hjem > Aktuelt > Signalen – Ferdig tårn og påbegynt fundament

Signalen – Ferdig tårn og påbegynt fundament

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Klokketårnet er ferdig og Signalen påbegynt. Nord på friområdet rager Klokketårnet i all sin prakt og utenfor durer gravemaskina i grunnen hvor Signalen sjøbad skal komme.

Klokketårnet «avduket» lørdag 15. september

Klokketårnet pryder nå Tangen brygge med sitt nesten jomfruelige, nyrestaurerte utseende. Mangeårige pådriver har vært Historielaget under flere ledere i femten år og i de siste årene med Liv Gjessen som har fulgt opp fra kommunestyret.

Restaurering og reparasjon er gjort av lokal tømrer Eivind Borud med hjelp av ildsjel i Historielaget, Erik Jakobsen.

Entreprenør har startet på Signalen

Da er gravearbeidene for tilrettelegging av fundament for restaurant igangsatt. Utleieavtalen på Signalen-tomta ble forlenget av formannskapet 29. august under forutsetning av oppstart senest 17. september. Hvis entreprenører holder tidsskjema skal det være åpent senest 1. mars 2019 og dermed blir det servering til påske. Hvis ikke, vil kontrakten sies opp.

Entreprenøren som har startet opp er et Oslobasert firma hvorav tidligere referanser opplyses å være blant annet totalombygging på Nobels Fredssenter og rehabiliteringsarbeider på Sagene kirke. Bedriften opplyser på sin hjemmeside at de er en godkjent lærlingebedrift.

 

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: