Du er her
Hjem > Aktuelt > FOKUS – Den som leter …

FOKUS – Den som leter …

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

=Av Tor Fagerland, redaktør i Foreningsnytt=

Vi savner protokoller fra Folkeopplysningsrådet og tidligere utgaver av Foreningsnytt.

Frivillige organisasjoner med historiske røtter, vil vanligvis ha vært ledet av skiftende styrer og ledere. At det kan oppstå problemer i forhold til forsvarlig lagring av virksomheters dokumenter, ligger i kortene. Utallige protokoller har utvilsomt forsvunnet opp gjennom årene på grunn av tankeløshet eller blitt forårsaket av andre forhold.

For en tid tilbake ble vi gjort oppmerksom på at det befant seg flere esker med dokumenter på en låve i nærheten av Myklerud tilhørende Nesodden Folkeopplysningsråd/Foreningsnytt. Eskene ble hentet og befinner seg nå i Nesoddparken. Arbeidet med å sortere materialet er i gang, og har så langt vist seg å inneholde interessant stoff, ikke minst når det gjelder hvordan kommunen har benyttet Foreningsnytt som informasjonsspreder til befolkningen. Vi har skannet noen dokumenter fra 1990, som viser dette.

Vi ser at vi savner protokoller fra Folkeopplysningsrådet og utgaver av Foreningsnytt, særlig fra 50-60 og 70-tallet. Dersom noen skulle komme over slikt materiale, ville vi sette stor pris på å bli kontaktet! Denne oppfordringen gjelder naturlig nok personer, eller etterkommere etter disse, som har vært engasjert i ledelsen av Nesodden Folkeopplysningsråd/Foreningsnytt.

Ta kontakt på telefon 479 15 230.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: