Du er her
Hjem > Hva skjer > Vokalkvintetten Fauna holder konsert i Nesodden kirke

Vokalkvintetten Fauna holder konsert i Nesodden kirke

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Om Fauna: Fauna er en av landets ledende vokalgrupper, og består av fem kvinnelige profesjonelle sangere med bakgrunn i ulike musikalske sjangre, som klassisk, jazz og annen rytmisk musikk. De møttes gjennom studier ved Norges Musikkhøgskole, og sammen har de formet et helt eget og utradisjonelt uttrykk, ved å ta i bruk hver enkelt sangers særpreg i sine arrangementer av gamle folketoner og salmer. Lydbildet er både klangrikt, rått og vakkert, og med stor bruk av improvisasjon, blir hver enkelt framførelse unik.

Fauna består av: Christina Thingvold Beate Børli Løkken Gudrun Emilie Aagaard Goffeng Silje Worquenesh Østby Kleiven Camilla Marie Bjørk Andreassen Lørdag 08.12 klokken 19.00 holder Fauna konsert i Nesodden kirke. I denne konserten tar Fauna for seg både kjente og mer ukjente norske julesanger, og gjennom vare, egenartede arrangementer gjenskaper de kontrastene mellom lys og mørke med musikken sin. Konserten er en del av lanseringsturné for Faunas julealbum LJOS, og er støttet av Kulturrådet. For ytterligere informasjon/bilder se https://www.facebook.com/events/320721568709648/

Christina Thingvold

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: