Du er her
Hjem > Kultur > Musikk > Kulturskolens huskonserter

Kulturskolens huskonserter

Månedlige huskonserter gir allsidig konsertkomeptanse og er en nesten hemmelig perle på Tangenten. Muslingskallet åpner seg en gang i måneden.

En og annen tirsdag avholder Kulturskolen huskonsert.

Kulturskolens elever i alle aldre og alle musikalske kategorier gjør elevkantina til en oase for sinn og sjel disse tirsdags ettermiddagene kl. 18.

Huskonsertene er gratis og arrangeres for at elevene skal få konserterfaring.

Musikken har et bredt spenn og det er alt fra klassisk piano til gamle rockelåter. Det som kjennetegner huskonsertene som Nesoddposten har overvært er at elevene har et gledelig høyt nivå både innen sang og musikk.

Huskonsertene er små perler som gir glede og opplevelse til publikum.

Nesoddpostens utsendte har undret seg over at det ikke er flere innom. Publikum består ofte av medelever samt en og annen forelder og besteforelder selv om konsertene er åpne for alle.

Konsertene er også ledd i Kulturskolens satsing på at elevene skal opparbeide seg arrangørerfaring og kunnskap. Som eneste kulturskole i landet, tilbyr Nesodden kulturskole denne arrangørtreningen.

Kulturskolens eventkalender finner du her: Nesodden Kulturskole Event

Toppbilde: Huskonsertene er opplevelsesperler i hverdagen. 
Her er Lene Falkenberg med to elever. 

Foto: Trond Brenne.
Inger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: