Du er her
Hjem > Kommentar > Åpen café lørdager og søndager på Nesoddtunet.

Åpen café lørdager og søndager på Nesoddtunet.

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.
Wenche Størseth, leder for Nesoddtunets venner

Wenche Størseth, leder for Nesoddtunets venner, har klart å få frivillige til å påta seg ansvaret for servering av kaffe og vafler i caféen følgende datoer: Lørdag 8.12. og søndag 9.12.Lørdag 15.12. og søndag 16.12Lørdag 22.12 vil caféen være åpen fr kl. 14.00 -16.00. All ære til Wenche og til de frivillige som midt i julestria prioriterer å gjøre denne jobben.

Og der står vi to frivillige, Kirsten Maurseth og undertegnede, og ser folk komme. Tilsammen 14 denne første lørdagen. Alle er beboere med familier som koser seg, prater med hverandre og med oss. En sønn med familie har kommet helt fra Tvedestrand for å besøke sin mor Lulla Granerud. Sier det er hyggelig å sitte i caféen sammen med sin mor. Bedre plass der enn på rommet til moren.

En sønn med familie har kommet helt fra Tvedestrand for å besøke sin mor Lulla Granerud.

Og milde Moses, hvem er det som kommer der? Er det ikke ordfører Truls Wickholm?  Fint det, men lurer på hva han har i sekken når det gjelder å gi penger til fortsatt drift av caféen? Svaret på det kommer i budsjettet for 2019. La oss alle håpe at beboerne på Nesoddtunet får beholde en betjent café, får beholde stuen sin.

Topp foto: Kirsten Maurseth og Gunhild Gjevjon .

 

 

 

 

 

 

 

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: