Du er her
Hjem > Aktuelt > Bli med i Coro Misto, et klassisk kammerkor på Nesodden

Bli med i Coro Misto, et klassisk kammerkor på Nesodden

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Er du glad i å synge? Liker du klassisk musikk? Kan du noter? Da ønsker vi deg velkommen til Coro Misto.

Kammerkoret Coro Misto ble startet for over 20 år siden. Gjennom årene har koret utviklet seg til et kor på et godt nivå. For tiden er vi 15 stemmer med rimelig god balanse av kvinner og menn. Men vi vil gjerne ha flere med oss i koret og håper at vi kan få noen nye medlemmer dette året.

Vi har prøver på Tangenten hver mandag fra 18.30 til 21.00. Dirigenten vår er Marilena Zlatanou.

Du trenger ikke være redd for at vi stiller spesielt høye krav til nye medlemmer. Først og fremst må du være glad i å synge. Det er fint om du har sunget i kor tidligere, men det er ikke et krav. Du bør kunne lese noter, men du trenger ikke kunne «synge fra bladet».

Vi holder de fleste konsertene våre enten i Skoklefall kirke eller Nesodden kirke. I september hvert år deltar vi i Oslo Kulturnatt og får synge i den vakre Gamle Aker kirke.

Variert klassisk musikk
Gjennom årene har vi hatt produksjoner med mange ulike typer musikk. Hovedvekten ligger på klassisk musikk, fra kirkemusikk til musikaler.

Denne våren jobber vi blant annet med Slovakiske folkesanger av Bela Bartok, Ziegeunerlieder av Brahms, og en svensk messe, I välsignan och fröjd, med tekster av Alf Hambe. Produksjonen skal fremføres 19. mai.

Populære julekonserter
I de siste årene har vi holdt julekonserter som publikum har satt stor pris på. Et par dager før jul har vi sunget to konserter for fullsatte hus. Etter konsertene i desember 2018 sto det på Amtas hjemmeside:

Det var nummeret før taket på Nesodden kirke «tok av» da Coro Mistro sang Hallelujakoret, fra Messias bitte lille julaften. Sammen med Trombonekvartetten «Kefir med klumper» og pianisten Stefan Ibsen Zlatanos, sang koret julen inn i den 843 år gamle kirken. På programmet sto alt fra «Joy to the world» til «Deilig er jorden» og «Amazing Grace», Stemningen i, og utenfor kirken kunne ikke ha vært bedre. I år trenger vi ikke å drømme om en hvit jul, og julestemning på Nesodden. Julen er her. Halleluja, skriver Tore Henning Larsen om konserten.

Hvis dette høres trivelig ut, ber vi om at du øver inn en liten sang og stiller opp til en hyggelig samtale og litt sang for dirigenten! Velkommen!

Kontakt Marilena Zlatanou: Mobil 988 13 636, post@zlatanou.net
eller styreleder Lauritz Grytten: Mobil 986 04 727, gryttenlauritz@hotmail.com

Tormod BjørnstadTormod Bjørnstad
Tormod Bjørnstad
Bakgrunn som lærer, forlagsredaktør, daglig leder og konsulent. Opptatt av medvirkning og nye demokratiske modeller i lokalpolitikken. Lang erfaring som amatørmusiker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: