Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Deres taushet sier mer enn 1000 ord

Deres taushet sier mer enn 1000 ord

Jeg tror ordfører Wickholm på Nesodden er en mann med relativt gode instinkter. Det er ikke så lenge siden at han, hånd i hånd med sin politiske bestevenn Erik Adland, gikk ut med en plan for massiv utbygging av Nesodden. Etterpå ble det stille. Veldig stille. Jeg tror Wickholm har innsett at han er på kollisjonskurs med et flertall på Nesodden i denne saken, og at han nå forsøker å sitte så stille som mulig, i håp om at fokus vil flytte seg til andre saker. Ordføreren som utbasunerte at han elsket offentlig debatt, har konsekvent unnlatt å svare på konkrete spørsmål om utbyggingen. Det er nok en klok strategi fra Wickholm, for en så dårlig sak kan ikke reddes uansett hvor mange ord han bruker.

Men Wickholm er ikke alene. Sist ut er kommunalsjef for skolene, Ronny Trogstad. Etter at UNICEF slår fast at Nesodden er blant de kommunene i Norge som bruker minst penger pr. elev, så forsøkte han først å tåkelegge dette. Det var en dårlig plan, skal vi dømme etter de mange gode og viktige tilbakemeldingene som har kommet fra Utdanningsforbundet, lærere, foresatte og flere politiske partier. Dette er en sak som opptar mange, men Trogstad tar nå «en Wickholm», og erklærer i Amta 16. januar at han ikke vil kommentere de konkrete spørsmålene Rødt har stilt han i avisen. Det lover ikke særlig godt, verken for de mange dyktige lærerne på Nesodden eller elevene som hadde fortjent bedre.

 Geir Brandstadmoen

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: