Du er her
Hjem > Aktuelt > Signalen – Oppe og går igjen

Signalen – Oppe og går igjen

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Signalen: «Nå går det som det skal igjen» sier entreprenøren. Stålarbeidene på taket planlegges ferdig i april. Informasjonstavle kommer

«Betong- og stålarbeidet ferdigstiller vi i løpet av april. Det er kort vei til ferdigstillelse når stålkonstruksjonene i taket er på plass. Det blir i april,» forteller prosjektleder Gunnar Slipsager i Fokus bygg, entreprenøren på Signalen.

«Det har vært litt fram og tilbake, men nå går det som det skal igjen og det er veldig bra egentlig.»

Slipsager forteller at han vil få satt opp informasjonstavle slik at interesserte kan følge med på framdriften i prosjektet. Revidert framdriftsplan vil foreligge om to uker.

«Vi har også fått godkjent noen gode endringer. En forandring til det bedre,» forteller Slipsager, » -men det må du snakke med Dag Tjersland om.»

Dag Tjersland har ikke besvart forespørselen.

 

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

One thought on “Signalen – Oppe og går igjen

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: