Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Båndtvang?

Båndtvang?

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Jeg viser til Oslo kommunes vedtak om ekstraordinær båndtvang pga store snømengder: https://www.oslo.kommune.no/natur-kultur-og-fritid/tur-og-friluftsliv/dyr-i-oslo/hundehold/ekstraordinar-bandtvang-article101604.html

Hva gjør Nesodden kommune? Finner ingenting på kommunes nettside. Det er mange som lar hundene sine løpe løs uten å bry seg om andre. For en uke siden gikk en mann med løs fuglehund forbi huset mitt. Hunden løp i hagen min etter noen rådyr som heldigvis løp fortere enn hunden. Da jeg ba mannen å holde hunden sin i bånd fikk jeg svar at det ikke er båndtvang og at hunden hadde lov til å løpe hvor han ville. Ergerlig og arrogant.

Johanna Boddens-Hosang

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: