Du er her
Hjem > Kultur > EKKO - Musikkspalten > Dagens musikk #106

Dagens musikk #106

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Av Tore Svein Olsen
Så er jeg hjemme igjen etter en fantastisk tur til Bangkok, der jeg har sett mye rart under ledelse av mine lokale venner. Alt fra det høyeste bygget i Bangkok der utsikten var enorm og fotmassasje med drikke til var inkludert i billettprisen.

Pattaia – som ligger noen timers busstur østover har mange ting å se på. Noe av det tristeste var å se en ung jente som kastet seg rundt halsen på en gammel mann og ytret «I love you». Og om dette var en skikkelig jente vet jeg ikke, Pattaia er jo mest kjent for gutter som ser ut som jenter. Og over alt var det massasje med «alt inkludert». Huff, huff, ikke noe for en nordmann.

Den første melodien i dag er hentet fra UK, takk for tips, Tanita Tikaram! Cate Le Bon – «Love Is Not Love»

Mens vi snakker om Pattaya, her er en discomelodi spilt inn nettopp i den byen. –Og i Bangkok.

En av de beste turene jeg var på var en båttur langs en av de store elvene i Bangkok. Her er litt nattjazz fra Bangkok.

I går var jeg på øvelse i Drøbak, med Petter Kateraas som leder (norsk trompeter).

På vei hjem fra Thailand møtte jeg Biørn Barlo på Nesoddbåten, en mann som i mange år har ledet Lillestrøm storband. Joda, jeg har også spilt der, og jeg kjenner Biørn fra mangeårig samarbeid i John Bevan’s big band fra Nesodden. Her dirigerer Biørn Lillestrøm storband i «Switched in Time» på Folkets hus i Strømmen i 2010.

Og en repetisjon fra John Bevans big band’s nyttårsball og musikk på Nesodden Samfunnshus i 1012

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: