Du er her
Hjem > Hva skjer > Akustisk kammerpop: 1816 – Hellviktangen 22.mars

Akustisk kammerpop: 1816 – Hellviktangen 22.mars

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

22 mars 20:15 – 22:30 Hellviktangen

Fra historiebøkene er 1816 kjent som året uten sommer, og 1816 er et band som utforsker mørket i oss alle, med nakne tekster og musikk som befinner seg et sted mellom improvisasjon og alternativ pop. Som om Bjørk og Keith Jarrett har komponert for Rickie Lee Jones og et lite kammerorkester.

Wenche Losnegård og Audun Ellingsen har begge bred erfaring fra norsk jazz og improvisasjonsmusikk og har skrevet musikk til danseforestillinger og film, i tillegg til kritikerroste plater. I duoen 1816 samler de to låtskriverne trådene og vever dem sammen til et fengslende univers av akustisk kammerpop.

Wenche Losnegård – vokal, Audun Ellingsen – bass, Gregor Riddell – cello, Erik Nylander – trommer

Konserten er støttet av Norsk kulturråd og Nesodden kommune

Arr: Nesodden jazzklubb

Forsalg enkeltbilletter: HER

 

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: