Du er her
Hjem > Hva skjer > De Fire Årstiders vårforestilling: «Den andres ansikt»

De Fire Årstiders vårforestilling: «Den andres ansikt»

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Hellviktangen Kunstkafe søndag 31. mars kl. 19.

Vertinne og grunnlegger av fortellerkafeen er Fanny Parow Knill, som selv er forteller og har utdanning og erfaring som utøver og lærer i drama- og stemmebruk, formidling og fortelling. Fortelllerkafeen har en forestilling fire ganger i året. Etter forestillingen er det åpen scene til kveldens tema. Noe av motivasjonen for å drive fortellerkafeen er å skape en arena for gode menneskemøter, uten skjermer, mikrofoner, teknikk eller maskiner av noe slag – et sted der vi tar oss tid til å lytte til hverandres historier og å la dem virke på oss. Menneskemøtene og det levende språket står i sentrum her – veldig gjerne til akkompagnement av akustisk musikk. Dette er fjerde gang arrangementet går av stabelen. Det hadde vært fantastisk om dere kunne lage en liten reportasje om dette i Nessodposten.

Fanny Parow Knill

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: