Du er her
Hjem > Intervju > Gleder du deg til våren, til kommunevalget?

Gleder du deg til våren, til kommunevalget?

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Fire tilfeldig valgte personer på Tangenten kafe ble stilt følgende spørsmål:

1. Gleder du deg til våren

2. Gleder du deg til kommunevalget?

Maria Julnes Gram.
Maria Julnes Gram.

Maria Julnes Gram
-Av med vintersko på med sommersko, sier hun, og smiler stort. Og så gleder jeg meg til opplevelsen av den første Hestehoven og Snøkløkken. Når det gjelder kommunevalg blir det  spennende å se hvilke saker som vil dominere.

Meret Sivertsgård.
Meret Sivertsgård.

Meret Sivertsgård
-Ja, vårrpiplingen har kommet. Digg, digg. Når det gjelder ditt spørsmål om jeg gleder meg til kommunevalget så er svaret mitt nei. Grunnen er at min tillit til politikerne er svekket.

Therese Kristoffersen.
Therese Kristoffersen.

Therese Kristoffersen
-Ja, jeg gleder meg fordi våren er den fineste årstiden, Hestehoven og Krokusen titter frem. Livet får sin start.

Berit Andersen
-Ja, det gjør jeg, har gått til Tangenten cafeen og hørt på fuglene. Årtidsovergangene er det som gleder meg i Norge. Når det gjelder spørsmålet om jeg gleder meg til kommunevalget så er svaret et både og. Synes det er ganske vanskelig å stole på at man får det man er lovet.
Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: