Du er her
Hjem > Aktuelt > Signalen: Åpner 28. mai

Signalen: Åpner 28. mai

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Dag Tjersland bekrefter åpning 28. mai.

Dag Tjersland besvarer Nesoddpostens (NP) spørsmål om åpning:

» -Jeg bekrefter at vi skal åpne 28 mai.»

Bakgrunnen for spørsmålet er Formannskapets protokoll fra 20. mars som sier at:

«Orienteringer

Ordfører orienterte om at aktørene bak Signalen Sjøbad melder at prosjektet er i rute, og at de vil gi informasjon til publikum gjennom sin facebookside. Endelig bekreftelse på planlagt åpningsdato vil gis 1. april.»

NP kunne ikke finne bekreftelse verken på kommunens sider eller på Signalen Sjøbads facebook, men ingen grunn til bekymring. Dag Tjersland sender informasjon mens han sitter i byggemøte og forteller at tak og at bærekonstruksjonen av stål er ferdig og er under maling.

Betongen, som er avhengig av nedbørsfritt vær, kommer tirsdag til uka og uka etter starter monteringen av bærekonstruksjon og tak.

– Som skal huse et serveringsted til forsommeren.

Følg med her: https://www.facebook.com/signalensjobad/

Bilde Crux arkitektur

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: