Du er her
Hjem > Aktuelt > 6 på gata om næringslokaler på Tangen brygge

6 på gata om næringslokaler på Tangen brygge

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

6 på Tangen om konferanse- og kontorlokaler på Tangen brygge

Nesoddposten (NP) spør innbyggerne:
« -Det er lagt fram forslag om konferansefasiliteter og kontorlokaler/felleskap på Gamlebrygga og på et betongdekke over parkeringsplassen på Tangen brygge.
Hva synes du om det?»

Espen Kihle:

«-Nei. Der skal det være noe hyggelig for alle, for offentligheten. Kontorrotter får finne andre steder å sitte.»

 

 


Joachim Larssen:

«-Ja. Det er bra for business.»

 

 


Arild Friis Nielsen:
«-Ja, det er helt ok.»


Margaret Moss Mathisen:
» -Nei, det blir mye trafikk.»


Marit Brekke:
» -Nei, det høres ikke hyggelig ut.»


Lily Vikki:

» -Nei. Det er Oslofjordens beste beliggenhet. Her bør man gå bredest mulig ut med en åpen konkurranse eller mulighetstudie før man konkluderer med hva som skal bygges.»

 


 

 

Vedtak under eventuelt
Bakgrunnen for spørsmålet er forslag fremmet under eventuelt i formannskapet 13. februar. Ordfører Truls Wickholm og varaordfører Erik Adland fremmet forslaget som ble vedtatt mot SVs ene stemme. Forslaget har som begrunnelse å skaffe inntekter til kommunen og administrasjonen ble bedt om at det lages en sak som skisserer et opplegg for en arkitekt-/skissekonkurranse for hvordan arealet «gamlebrygga» og parkeringsplassen på Nesoddtangen brygge med et betongdekke kan brukes til næring og skape leieinntekter til kommunen. ….

Ideer formannskapet ønsket belyst er blant annet konferansefasiliteter og kontorlokaler/fellesskap. Resultatet av prosessen og formannskapets ønske skal overføres Tangenten eiendom AS for videre arbeid.

Dersom rådmannen anbefaler en annen prosess skal formannskapet være åpent for å vurdere denne opp mot det skisserte opplegget.

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: