Du er her
Hjem > Aktuelt > Bli med i skolekorpset, en fantastisk aktivitet for barn og ungdom

Bli med i skolekorpset, en fantastisk aktivitet for barn og ungdom

Dette innlegg er eldre enn 1 år og kan være utdatert.

Nordre Nesodden skolekorps tar opp nye aspiranter! De arrangerer en åpen dag på Tangenten 25. mai. Ta med deg datter eller sønn og la dem få prøve et instrument. Der vil du også få all nødvendig informasjon om korpset og opplæringen.

Nordre Nesodden Skolekorps er et av landets beste skolekorps. Det har vunnet en lang rekke priser og holder et høyt musikalsk nivå. Korpset dirigeres av Morten Apelman.

Nå er det tid for rekruttering. Korpset får musikanter fra Berger, Nesoddtangen, Bjørnemyr og Steinerskolen. Korpset har aspirant-, junior- og hovedkorps og alle sammen øver på Berger skole hver mandag kl. 18.00.

I tillegg til fast fellesøving på mandager har musikantene det veldig moro på f.eks. badeseminar, skiseminar og turer i inn- og utland.

Mange foreldre forbinder korps med dugnad og masse arbeid, men det er ikke så mye som mange tror, – ikke mer enn for andre fritidsaktiviteter. Korpset arrangerer et loppemarked hver vår. Det krever innsats fra foreldrene en helg i året. I tillegg må noen foreldre være med når korpset er ute på tur.

Anbefalt alder for å starte i korpset er fra 3. klasse, altså de som går i 2. klasse i dag, og oppover. Det er aldri for sent å starte i korps.

Møt frem på Tangenten 25.5. mellom klokken 12 og 14. Da vil du få informasjon om instrumenter, medlemskap, det musikalske, det sosiale, opplæring og øvinger. Kanskje barnet ditt får lyd i et av instrumentene?

Korps er lagspill uten reservebenk! Alle er gode nok – alle er like viktige!

Tormod BjørnstadTormod Bjørnstad
Tormod Bjørnstad
Bakgrunn som lærer, forlagsredaktør, daglig leder og konsulent. Opptatt av medvirkning og nye demokratiske modeller i lokalpolitikken. Lang erfaring som amatørmusiker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: