Du er her
Hjem > Aktuelt > Gode råd er billige – kommunen med gratis ENØK rådgivning

Gode råd er billige – kommunen med gratis ENØK rådgivning

Dette innlegg er eldre enn 1 år og kan være utdatert.

Først til mølla får først malt, -eller betalt. Gratis rådgivning for å kutte strømbruk fra Nesodden kommune

Nesodden kommune er i ferd med å dra i gang ENØK-kampanje. Det er et godt og interessant tilbud til Nesoddens innbyggere melder kommunikasjonsjef Stein Bjørnbekk.

Smartere energibruk
Hvordan kan du bruke mindre energi på å holde boligen varm?

Hvilke energitiltak er smarte for din bolig? I uke 23 tilbyr Nesodden kommune innbyggerne gratis energirådgivning. Nå kan du få objektive råd om hvordan du kan redusere energibruken i din bolig.

Kampanjestart 27. mai
I uke 22 får alle husstander en kampanjebrosjyre i postkassen med informasjon om hvor, når og hvordan de kan få energirådgivning. Rådgivningen vil foregå på nett, telefon eller ved hjemmebesøk. Dette tilbudet er gratis og uforpliktende. Målsettingen med kommunens satsing er å fremme kunnskap og bevisstgjøre innbyggerne om eget energibruk og gi råd om muligheter som kan bidra til lavere energibruk. – Tilbudet er en del av kommunens viktige arbeid med klima og miljø. Vi skal legge til rette for at innbyggere skal kunne ta miljøvennlige valg, melder miljørådgiver i Nesodden kommune, Pauline Johanne Kajl.

Stand og informasjonsmøte
Lørdag 1. juni fra kl. 11.00 har kommunen stand på fergekaien sammen med energirådgiver. Det arrangeres også informasjonsmøte om energitiltak i boliger torsdag 6. juni fra 18.00 til 20.00 i elevkantinen på Tangenten, Nesodden kommunesenter. – Energirådgiver Bjørge Sandberg-Kristoffersen fra Energibygg AS, som også står bak bloggen www.villadammen.no, vil gi en gjennomgang av aktuelle energitiltak og støtteordninger, sier Kajl.

Kommunen tilbyr kunnskap, -ikke reklame
For Nesodden kommune er det viktig at innbyggerne får nøytrale råd. Energirådgiverne kommunen benytter skal verken selge varmepumper, vinduer eller isolasjon, kun gi objektive råd.

Energiportalen AS samarbeider med kommunen om gjennomføring av kampanjen. Selskapet står bak energiportalen.no, der du enkelt kan få beregnet effekten av ulike energitiltak på din egen bolig.

Spørsmål om kampanjen kan rettes til:

Prosjektleder Nicolai Dirdal i Energiportalen AS: mobil 92858016 epost: nicolai@energiportalen.no

Miljørådgiver Pauline Johanne Kajl i Nesodden kommune: telefon 66 96 43 00 epost: pauline.kajl@nesodden.kommune.no

Inger Johanne NorbergInger Johanne Norberg
Inger Johanne Norberg
Alle mennesker skal ha mulighet til å påvirke eget liv og omgivelser på en positiv måte. Mange innbyggere føler at de ikke har muligheter for innflytelse og medvirkning fordi “Det nytter ikke allikevel”. Innbyggerne er imidlertid den største ressurs og besitter omfattende kunnskap om lokalsamfunnet og om seg selv. For å kunne oppnå innflytelse og medvirkning er informasjon og kunnskap nødvendig. NesoddPosten vil være et middel til at innbyggere skal få bedre kunnskap og aktuell informasjon om viktige beslutninger på Nesodden. NesoddPosten vil også være et middel til at innbyggerne skal påvirke, oppnå innflytelse og medvirke i utviklingen av lokalsamfunnet og eget liv.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: