Du er her
Hjem > Aktuelt > Kommunal informasjon i 1990 og 2019

Kommunal informasjon i 1990 og 2019

Tor Fagerland, redaktør i Foreningsnytt

Ganske umulig er det vel å ikke legge merke til at Foreningsnytt denne uken inneholder en omfattende vanningsinformasjon fra Nesodden kommune. Klok av skade etter fjorårets tørkesommer, er det ikke unaturlig at innbyggerne blir minnet om hva hver i sær kan gjøre for å bidra til at en ny tørkekrise ikke kommer helt ut av kontroll.

Et ordtak heter at mange bekker små, gjør en stor å. Mye sannhet i det der! Er du forresten en av dem som
lar springen fosse mens du pusser tennene? I artikkelen i Foreningsnytt fra 1990, er det også interessant å
legge merke til at Teigen Søppelplass skal utvides. At det samme området i dag er omdøpt til det langt mindre illeluktende begrepet Gjenvinningsstasjon, er vel også verd å merke seg.

Likeledes at man i 1990 var oppmerksom på de skadevirkninger uønsket videovold kunne påføre de unge, er jo en betimelig problemstilling også i dag. Innlysende nok med et mye større og farligere nedslagsfelt gjennom digitalt allemannseie …

At samfunnshuset ble brukt som kino skal vel også nevnes; sogar med både en barnefilm og en film for de over 15 på repertoaret.

Så håper vi å kunne unngå en ny tørkesommer. Men, bedre å være føre var. Som det heter. Og glem nå ikke det der med springen og tannpussen.

 

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: