Du er her
Hjem > Hva skjer > Sommersangkurs for barn og ungdom på Nesodden

Sommersangkurs for barn og ungdom på Nesodden

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

To uker er avsatt til å løfte barn og ungdom som skal opp i 6-10 klasse, så de kan lære mer om sang og stemme. De får selv velge hvilke sanger de skal synge og vil lære morsomme og effektive teknikker som gjør at de kan få mer kontroll på stemmen. Synge med mer kraft, lysere, få lengre toner, mer innlevelse, synge uten å bli hes og masse annen moro.

Karin Destainville Dammen har holdt kurs på Nesodden i 9 år nå, og elsker å løfte barn, ungdom og voksne, slik at de kan bli tryggere og gladere i stemmen sin. En fantastisk ting med disse sommerkursene er at elevene får god tid til å fordype seg i sang, rytme, teknikk og improvisasjon, og at de synger den musikken som de selv ønsker seg. De blir tryggere på å stå fram med sin egen stemme. Det er en stor bonus som også smitter over på å tørre å ta plass i klasserommet eller andre sammenhenger. De lærer også å lytte til hverandre, og å heie på hverandre, i stedet for å konkurrere, slik man ofte gjør i media i dag, for eksempel Idol. På sommerkurset får de nye venner med samme interesse.

Sommerkurset er for de som skal opp i 6-10 klasse og holdes på skoklefall ungdomshus. Kurset er i regi av slipp stemmen løs og Karin Destainville Dammen.
Kurset er i uke 26 og 33. kl 11.00-15.00
En uke koster 2800kr. Det er mulig å melde seg på begge kursene.

Ta kontakt på Karinsang@gmail.com
Eller slipp stemmen løs på facebook.
slippstemmenlos.no

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: