Du er her
Hjem > Aktuelt > Budsjettsituasjonen ved Nesoddtunet sykehjem

Budsjettsituasjonen ved Nesoddtunet sykehjem

Dette innlegg er eldre enn 2 år og kan være utdatert.

Først foreslås det i Nesoddtunets budsjett for 2019 å kutte med 5 millioner kr. så tilbakeføres 2,5 millioner. Men et nytt kutt på 2,5 millioner ligger da fortsatt igjen til vurdering i andre kvartal for 2019.

På spørsmål fra Nesoddposten ad. dette nye kuttet svarer kommunalsjef Anita Nilsen den 12.6.2019, på mail til Nesoddposten :» Kuttet vil ikke bli gjennomført fra 1.7.19. I første kvartals-rapportering ble følgende beskrevet. Så langt er det lite som tyder på at det vil være realistisk å klare kuttet på 2,5 millioner kr. Rådmannen foreslår og ikke budsjettjustere i første kvartal, men se på muligheten av å dekke merforbruket innen helse og omsorg i andre kvartal.» (Uthevelsen foretatt av journalisten)

Den 7.8.2019 svarer A.N. Nesoddposten: «Kuttet du viser til på 2,5 millioner med tanke på å flytte en avdeling er ikke realisert, og vises da kun som merforbruk i budsjettet. Det samme gjelder tanken om å spare en million på vikarpool. Ingen stillinger er tatt ut

Siri Hatland (Teamleder: Digitalisering, utvikling og administrasjon) svarer på henvendelse ad samme sak den 31.7.2019«Ut over lønns- og prisvekst fikk sykehjemmet økt sin ramme med 4,35 millioner kr fra 2018 til 2019 hvorav 2,5 millioner gjelder tilbakeføring av 5-millioners-kuttet. Dette kan leses i Framsikts webversjon som ligger på hjemmesiden vår.» 

Da står det igjen å se hva som skjer med det foreslåtte kuttet på 2.5 millioner i andre kvartal.

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: