Du er her
Hjem > Aktuelt > Coro Misto fra Nesodden deltar også i år i Oslos største kulturfestival

Coro Misto fra Nesodden deltar også i år i Oslos største kulturfestival

Dette innlegg er eldre enn 1 år og kan være utdatert.

Oslos største kulturfestival, – Kulturnatten, arrangeres fredag 13. september. Marilena Zlatanou fra Nesodden tar med seg sitt kammerkor Coro Misto til en konsert i Gamle Aker kirke kl 19.30. Koret framfører en svensk folkemusikkmesse.

Oslo kulturnatt 2019
Oslo kulturnatt er Norges største endagsfestival med hundrevis av arrangement. Det er en årlig mulighet til å bli kjent med kulturlivet i Oslo – helt gratis. Kulturnatten har blitt en hyllest til og en synliggjøring av mange som arbeider med kultur i Oslo, «Kulturens 17.mai».

Kammerkoret fra Nesodden deltar
Også i år har musikeren Marilena Zlatanou blitt invitert til å lage en konsert i nydelige Gamle Aker kirke. Hun tar med seg Arkadiakoret, middelaldermusikkensemblet Vox Antiqua, – og kammerkoret Coro Misto.

Synger svensk messe
Coro Misto skal fremføre en svensk folkemusikkmesse av Alf Hambe og Hans Kennemark, I välsignan och fröjd. Dette er vakker musikk som alle vil ha glede av å høre.

Greske hymner
Arkadiakoret skal fremføre vakre Englehymner i menneskerytmer av den greske komponisten S. Koujioymtzis.

Gammel musikk
Vox Antiqua skal fremføre musikk av Gautier de Coincy som levde fra 1177 til 1236. Coincy var en fransk abbed, poet og musikalsk arrangør som satte dikt til populære melodier og sanger. Ærbødig, men humoristisk musikk.

Marilena Zlatanou dirigerer korene og synger i Vox Antiqua. Stefan Ibsen Zlatanous spiller klaver og orgel.

Stor festival
Kulturnatten arrangeres fredag 13. september 2019. Festivalen tilbyr hundrevis av arrangementer på over 200 steder i Oslo. I sentrum, i noen bydeler og på Kulturnatt-torget på Schous kulturbryggeri. Dette er en årlig mulighet til å bli kjent med kulturlivet i Oslo – helt gratis. Det tidligste arrangementet starter 12.00 og det seneste stenger 06.00.

Oslo kulturnatt arrangeres av Kulturetaten, Oslo kommune i samarbeid med byens kulturinstitusjoner, organisasjoner, kunstnere, artister og næringsliv.

 

Tormod BjørnstadTormod Bjørnstad
Tormod Bjørnstad
Bakgrunn som lærer, forlagsredaktør, daglig leder og konsulent. Opptatt av medvirkning og nye demokratiske modeller i lokalpolitikken. Lang erfaring som amatørmusiker.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: