Du er her
Hjem > Leserinnlegg > Hva skal Tangenbyen «transformeres» til?

Hva skal Tangenbyen «transformeres» til?

Dette innlegg er eldre enn 1 år og kan være utdatert.

Tangenbyen er i kommuneplanen kalt transformasjonsområde. Det har vært umulig å få skikkelig svar på hva det betyr. Beboeraksjonen har akkurat offentliggjort et kommunalt dokument framlagt for Fylkeskommunen som viser realitetene. Det handler om å rive for å bygge blokker.

Ursvik omtales slik:
Fase 3: «Utvikling av lavt utnyttede hytteområder øst for Fv 156. Organiseres som en åpen, variert kvartalsstruktur med vekslende romlig karakter langs Knuts vei. Prioritert gang-/sykkelforbindelse som «shared space» med torg og møtesteder, som gir en mer attraktiv, trygg og opplevelsesrik forbindelse nordover mot Oksval og fergeleiet.» Det er planlagt inntil 800 nye boenheter med plass til ca. 2000 personer på området

langs Tangenveien og øvre del av Åsaveien som illustrert nedenfor.

Det er lenge siden Knuts vei var «hytteområde». Rødt kan ikke støtte dette forslaget.

Tangenbyen?
Områdene med rekkehus og 2-4 mannsboliger rundt Tangen senter er alle lagt inn som transformasjonsområde. Gjelder bl.a. Blåbærstien, Skogen, Blomsterveien m.m. Vi foreslo å ta alle sameiene og huseierforeningene i ferdig utbygde områder ut av «transformasjonsområdet» Høyre, AP og Frp ville ikke det. Hva skal Tangenbyen og Blåbærstien transformeres til? Beboerne fortjener et svar fra Wickholm og Adland på det?

Hele gjennomgangen er her: http://www.akershus.no/file/da9637aa4b6f37dec2420c52b7ba899a/02%20Nesodden%20ko

Geir Christensen

Rødt

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: