Du er her
Hjem > Dokumentar > Pensjonister på fjordtur med Nesoddbåten Huldra. Arrangør: Norled/ Lions Club

Pensjonister på fjordtur med Nesoddbåten Huldra. Arrangør: Norled/ Lions Club

Dette innlegg er eldre enn 1 år og kan være utdatert.

Nesoddpostens utsendte tok bussen fra Blylaget. En buss som, da vi nærmet oss Tangen brygge, bar tydelig preg av at nå skulle Nesoddens pensjonister på båttur. Mange spreke, men også de som måtte ha med seg litt hjelpemidler for å være bevegelig nok. Mange i grupper, men flere kom også alene. Noen fortalte at de hadde vært med på denne turen før, mens andre sa, at for dem var det første gang. Uansett, alle så ut til å glede seg til denne årlige gratis båtturen i regi av Lions Club og Norled.

Arnstein Gulsett, Britt Nyseter, Gunvor Aalvik Bakke og Harald Opsand.
Arnstein Gulsett, Britt Nyseter, Gunvor Aalvik Bakke og Harald Opsand.

Vel ombord ønsket Fredrik W. B. Gervald, medlem av Lions siden 1970, velkommen. Sa at det ville bli servert lapskaus, forfriskninger, kaffe og kake. Samtidig med at vi ville få lytte til levende musikk, og følge med på det vakre Nesoddlandet som passerte foran vinduene våre.  Kan man ha det bedre?

Jeg gikk litt rundt og spurte så deltakerne Arnstein Gulsett, Britt Nyseter, Gunvor Aalvik Bakke og Harald Opsand (tidligere leder av Blylaget vel) om å få ta et bilde av dem, noe de sa ja til. Harald fortalte da, at siden vi sist hadde snakket sammen, så hadde han forlovet seg med Randi Heistad. Fortalte at de traff hverandre første gang da de var henholdvis 16 og 17 år. Og nå har funnet tilbake til hverandre som pensjonister. Så bra, så inderlig bra og vakkert, tenke intervjueren.

Gikk så videre til gruppen, der Bodil Hammer, Johan Johnsen og Birgitta Owesen, satt. De uttrykte også stor glede over å være med på turen.

En avslappet og vennlig stemning preget deltakerne. Praten gikk livlig og det så ut til at alle trivdes og nøt utflukten. Og ingen kan klage på oppmøtet. 250 pluss noen til. 100 flere enn i fjor. Så dette må sies å være en suksess.

En avslappet og vennlig stemning preget deltakerne.
En avslappet og vennlig stemning preget deltakerne.
Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: