Du er her
Hjem > Dokumentar > Barnefestival og gjenbruksmarked i regi av Nesodden Ressurskafe

Barnefestival og gjenbruksmarked i regi av Nesodden Ressurskafe

Dette innlegg er eldre enn 1 år og kan være utdatert.

Søndag 1. september kl. 12.00-16.00 ble Nesoddingene invitert til barnefestival og gjenbruksmarked i regi av Ressurskafeen. Og det strømmet til med store og små. Nesoddpostens utsendte var også der, og ble imponert over det rikholdige tilbudet på aktiviteter og arrangementer: Klovner, sirkusskole, hoppeslott og kunst/tegneverksted, eventyrstund med harpe samt en morsom tryllekunstner for å nevne noen av de mest populære tilbudene.  I tillegg var det tilbud om barnedisco, skateboardshow, musikk, konkurranserog lotteri med masse fine premier. Alt dette og mat og drikke helt gratis.

En av ungene jeg merket meg var meget godt fornøyd med at han hadde fått tak i både en rød og en brun pølse. En annen hadde tatt godt for seg av det gode kaketilbudet.  Barn, foreldre og besteforeldre så ut til å sette stor pris på å være sammen på denne barnefestivalen. Kom til å tenke på ordtaket som sier at det trenges en hel landsby for å ta seg av/oppdra et barn.

Planleggingen av alle aktivitetene, opplegget og logistikken må ha vært krevende, men desto mer imponerende at man har fått det til. Nesoddposten gratulerer Ressurskafeen og Nesodden med en vellykket barnefestival.

Hva gjør Ressurskafeen:

  • Drifter gratis butikken
  • Tilbyr gratis middag en dag i uken på ulike restauranter.
  • Arrangerer gratis fritidsaktiviteter for barn og unge.
  • Arrangerer barnefestivaler
  • Henter mat fra Matsentralen og deler ut gratis matkasser en gang i uken, pluss julekurver.
  • Mottak av fine gjenbruksvarer og klær en dag i uken.

Vil du bli støttemedlem? Vipps; 85009. Kontonr; 15038513769

Har du lyst til å stille opp på kafeen, som er annenhver måned, enten det er ved å levere pent brukte leker, møbler og klær, eller kanskje du ønsker å dele ut matkasser? Kontakt  info@ressurskafe.no eller bli med i vår  FB gruppe

Du finner Ressurskafeen her: Hellvikskogvei 2. 1450 Nesoddtangen.

https://ressurskafe.no/

info@ressurskafeen.no

Du kan også følge Nesodden Ressurskafe på Facebook og Instagram.

https://www.facebook.com/ressurskafe/

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: