Du er her
Hjem > Kommentar > Det finnes mange former for klima

Det finnes mange former for klima

Det finnes mange former for klima. Et av dem er det kommunikative klima som våre folkevalgte har seg imellom. I det kommende kommunestyret vil det nå bli mange nye representanter. Det er da viktig at disse blir møtt på en åpen og inkluderende måte av de med mer erfaring. I det arbeidet har møteledelsen, ordfører og varaordfører et stort ansvar. Noe de som debatterer selvfølgelig også har. At de holder seg til den saken som blir diskutert, ikke blir ufine. Tenker over hvordan de omtaler hverandre og argumenterer. Og husker på at de, som tillitsvalgte for innbyggere, skal være forbilder.

Det er videre viktig at Nesoddens folkevalgte viser åpenhet og respekt når det gjelder den fjerde statsmakt, pressen. Samtidig som pressen bør utvise varsomhet i sine oppslag/artikler. Minner i den forbindelse om visdommen i ordene: Å leva, det er å vinna til sanning i all si ferd.

Ønsker oss alle lykke til med det.

Gunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: