Du er her
Hjem > Aktuelt > Bridgeentusiaster på årlig cruise

Bridgeentusiaster på årlig cruise

I 1996 kom Nesodden Frivilligsentral med et tilbud til bridgespillere som ville møtes på torsdag formiddag til noen uformelle spilletimer. ”Honnørbridgen” ble navnet, og det spilles fortsatt bridge på Ekelund hver torsdag fra kl. 10.30.

Og nå kan Honnørbridgen igjen se tilbake på et vellykket bridgecruise til Kiel. Et par timer før Color Fantasy forlot Hjortneskaia, var 16 spillere i gang med bridgespillet i båtens flotte konferanseavdeling. Der ble det spilt bridge helt til det var tid for å gjøre seg i stand til felles, tre-retters middag. Dagen ble avsluttet med kaffe avec i skipets Observation lounge. Og noen våget seg også ut på dansegulvet.

Etter noen timer i Kiel, ble det mer bridgespilling, og mer felles hygge på veien hjem. Noen var med for første gang, og de kunne ikke få rost opplegget og fellesskapet godt nok. Så har du lyst til å komme i gang med bridgen din, men trenger litt oppfriskning, er Honnørbridgen stedet. På Ekelund er den sosiale biten kraftig til sted, og Nesodden-historiene ligger som en lokal aura over spillebordene.

Nesodden Bridgeklubb starter nybegynnerkurs

Bridgeklubben på Nesodden er en av landets største, men ønsker gjerne at flere lærer seg dette fascinerende kortspillet og begynner å spille på klubbens spilledag, tirsdag kveld. Torsdag 31. oktober, kl. 18-21 starter de opp et nytt nybegynnerkurs på Nesodden videregående skole. Der blir det faglig veiledning hver tirsdag og torsdag i tre uker. Lærebok og kursmateriell følger med kursopplegg. Les mer på klubbens nettsider: www.nesoddenbk.com

Og ønsker du å treffe noen av de sentrale personene i klubben, finner du dem på Tangen centeret lørdag 12. oktober fra kl. 11.00 og noen timer fremover.

Arild Drolsum

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: