Du er her
Hjem > Aktuelt > Klart råd til Nesodden kommunestyre fra tidligere leder for kontrollutvalget Arne Maus, vedrørende håndteringen av varslersaken på Nesoddtunet.

Klart råd til Nesodden kommunestyre fra tidligere leder for kontrollutvalget Arne Maus, vedrørende håndteringen av varslersaken på Nesoddtunet.

Dette innlegg er eldre enn 1 år og kan være utdatert.

Etter kommunestyrets behandling av varslersaken på Nesoddtunet den 16.10.2019, treffer Nesoddpostens utsendte, tidligere leder for kontrollutvalget på Nesodden, Arne Maus. Han sier følgende: » Når Nesodden kommunestyre diskuterer problemer på Nesoddtunet sykehjem er det viktig at det blir sendt et klart oppdrag til Kontrollutvalget. Som bør være en bred anonymisert undersøkelse der alle kan få sagt sitt/komme med sin mening, uten å risikere noeFor dessverre, ser det nå slik ut, at de som var kilder i Amtas oppslag «Ansatte raser mot arbeidsforholdene på Nesoddtunet», har fått store problemer på arbeidsplassen sin. Jeg har snakket med mange av dem. Her er  én oppsagt, på etter min mening, et klart feilaktig grunnlag. »

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: