Du er her
Hjem > Kommentar > Det er viktig å ikke vise politikerforakt

Det er viktig å ikke vise politikerforakt

Det er viktig, men også riktig i vårt demokrati å ikke vise politikerforakt. Men det er et utsagn, som betinger at de politikere som er valgt til å styre landet vårt, oppfører seg på en måte, som gjør at vi velgere får respekt for dem.

På regjeringshold ser vi nå, dessverre, venstres kulturminister og likestillingsminister Abid Q. Raja og kunnskapsminister Trine Skei Grande utvise en oppførsel som hører hjemme på teaterscenen. Samt at statsminister Erna Solbergs drøm om at de fire borgerlige partiene H, V,  KrF og FrP skulle klare å styre landet sammen, har mislykkes.

Når det er sagt, vil denne skribenten, til tross for det som til nå er skrevet, være enig med Erling Borgen som gratulerer Abid Raja med kulturminister-posten. Som skriver at « A.R. vokste opp i en kommunal bolig i Iladalen. Med en mor som var analfabet og far jobbet på en spikerfabrikk. En vanskelig oppvekst med mobbing, vold og opphold på barnehjem.»

Så tilbake til statsminister Erna Solberg. Hvor mye hennes drøm og stivsinn til nå har kostet landet vites ikke, men det er ikke småpenger. Hvor mange justisministre, opprettelse av nye ministerstillinger og etterlønninger det har vært, har vel de fleste av oss mistet tellingen på.

Tror vel at regjeringen med Høyre i førersete nå har en jobb å gjøre med å bygge opp tilliten til dette borgerlige tre parti prosjektet.

Gunhild GjevjonGunhild Gjevjon
Gunhild Gjevjon
Bibliotekar, førskolelærer, mor og bestemor. Idemessig platform: Troen på kjærlighetens kraft og den frie ytring. Mål: Redelige og ryddige forhold i Nesoddpolitikken.

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: