Du er her
Hjem > Aktuelt > Er du mann, kan du synge, lyst til å være med til Serbia?

Er du mann, kan du synge, lyst til å være med til Serbia?

Nesodden Sangkor

-Er det noen som vil bli med oss på tur?

Invitasjonen kommer fra Nesodden Sangkors Karoline Olsen, og går i første rekke til sangglade menn på Nesodden.

Koret har nettopp lagt en strålende julekonsert i en stappfull Skoklefall kirke bak seg. Men de er allerede i full gang med å forberede vårens store begivenhet.

-Vi drar til Serbia 22. -25. april, forteller en opprømt Karoline Olsen. -Det blir fire dager med både sang, sightseeing og sosiale aktiviteter.

-Men den invitasjonen du kommer med – er dere ikke mange nok?

-Joda, vi har hatt god rekruttering det siste året. Men det er alltid litt snaut med mannestemmer i et blandakor. Det hadde vært fint om vi kunne fått med et par, tre menn ekstra. Vi vil jo gjerne framstå så bra som mulig når vi skal vise oss fram i utlandet, forklarer Olsen. Videre uttaler hun at dersom du nå kjenner du er nysgjerrig på dette, men tenker at du ikke har tid til å begynne i et kor, så kan du være med fra nå og frem til etter turen. Som et slags «prosjektkor», sier hun muntert – og får du lyst til å fortsette etter turen til Serbia er ingenting bedre enn det!

Bakgrunnen for at koret har valgt å reise til Serbia, er at de for tida har serbiske Milica Filipovic som dirigent.

-Det gir oss en mulighet til å oppleve et spennende, men ganske ukjent, land på en helt annen måte enn på en vanlig turistreise.

Programmet for turen er ikke helt detaljert ennå, men Olsen nevner konsert i den norske ambassaden i Beograd som et høydepunkt. Men det blir også besøk og konsert på en musikkhøgskole, restaurantbesøk, klosterbesøk og vinsmaking underveis.

-Vi er i full gang med innøving, så de som har lyst til å bli med, bør ikke tenke seg for lenge om. Kontaktinformasjon ligger på korets hjemmeside nesodden.sangkor.no. Men det enkleste er å bare komme på en korøvelse onsdag kl. 18.30 på Tangenten, i elevkantina oppfordrer Karoline Olsen.

Karoline Olsen

Bilde: Nesodden Sangkors fra julekonserten i en fullsatt Skoklefall kirke. Fotograf: Inger Eide Nordseth

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: