Du er her
Hjem > Fokus > Hva er egentlig en «kunstnerkommune»?

Hva er egentlig en «kunstnerkommune»?

=Av Tor Fagerland, redaktør i Foreningsnytt=

Å benytte begrepet «kunstnerkommunen» om Nesodden, er blitt svært så vanlig både i den private, og ikke minst i den offentlige retorikken når Nesoddens særegenheter står på agendaen.

«Kunstnertetthet» er ofte et uttrykk som benyttes for å begrunne og rettferdiggjøre karakteristikken.

For at vi én gang for alle skal få belyst kommunens kunstneriske identitet, har Nesodden Kulturråd tatt initiativ til en bredt anlagt undersøkelse som skal gi oss et statistisk underbygget faktagrunnlag. Undersøkelsen er digital og skal foregå i tidsrommet 20/1 – 20/3 i år.

Altså nå!

Prosjektet har fått tittelen: DEN STORE KUNSTNERUNDERSØKELSEN 2020 PÅ NESODDEN.

Gjennom undersøkelsen ber Nesodden Kulturråd om tilbakemeldinger fra alle profesjonelle skapende og utøvende kunstnere bosatt i kommunen. Forståelig nok er det svært viktig at absolutt alle som befinner seg i denne gruppen melder tilbake ved å benytte de vedlagte referansene. Undersøkelsen er avhengig av 100% oppslutning!

Nesodden Kulturråd har også en ambisjon om å kartlegge befolkningens bruk av profesjonelle, kunstneriske tilbud, samt en kartlegging av den frivillige aktiviteten blant amatører innenfor kunst– og kulturområdet.

Så får resultatet av undersøkelsen vise sannhetsgehalten i «Kunstnerkommunen Nesodden»!

https//no.surveymonkey.com/r/GZ3H773
og
www.nesoddenkulturraad.no
eventuelt også
linnulvin@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: