Du er her
Hjem > Fokus > Til våre trofaste annonsører og lesere! Foreningsnytt er 70 år!

Til våre trofaste annonsører og lesere! Foreningsnytt er 70 år!

=Av Tor Fagerland, redaktør i Foreningsnytt=

Først og fremst et noe forsinket, men ikke desto mindre: ET RIKTIG GODT NYTT ÅR ØNSKES DERE ALLE!

Det nye året – 2020 – blir et spesielt år for Foreningsnytt. For det første feirer vi 70 år. For det andre jobber vi med å foreta noen redaksjonelle endringer. Vi ønsker blant annet å utvikle og utvide vår delaktighet i boligformidlingen på Nesodden, ved å produsere historiske glimt fra bosettingshistorien så langt tilbake i tid vi kjenner til, i tilknytning til lokale boligannonser.

Fokus-artiklene vil fortsette som før, ved å ta opp aktuelle, lokale hendelser. Planer om å starte en føljetong ligger også på beddingen … Vi skal gjøre vårt ytterste for at utgivelsene skal være ukentlige, men vi kan ikke love at vi klarer å gjennomføre dette til enhver tid. Vi er også opptatt av å gjøre vår virksomhet så bærekraftig som mulig, noe som blant annet har med distribusjon å gjøre. I den forbindelse ber vi derfor om forståelse for at vi fra tid til annen må samdistribuere med andre trykksaker, for å spare miljøet for unødvendig ressursbruk. Det er faktisk 8500 postkasser som skal besøkes, noe som innebærer håndtering og ikke minst transport.

Som de fleste kjenner til er det Nesodden Folkeopplysningsråd som eier og drifter Foreningsnytt. I forbindelse med jubiléet vil vi svært gjerne ha innspill fra våre lesere når det gjelder innhold og utforming. Nøl ikke med å kontakte undertegnede på mail: redaktør@foreningsnytt.no eller på telefon 47 91 52 30. Hovedbudskapet blir altså at vi ønsker å utvide vår redaksjonelle profil, i tillegg til vår lokale annonseringsvirksomhet, noe som bidrar til å stimulere lokal næringsvirksomhet.

 

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: