Du er her
Hjem > Fokus > Rekord på hjemmebane!

Rekord på hjemmebane!

= Av Tor Fagerland, redaktør av Foreningsnytt=

De fleste nesoddinger har utvilsomt fått med seg at Nesodden Idrettsforening (NIF) fyller 100 år i år.

Hva kanskje ikke alle vet, er at NIF er Nesoddens desidert største frivillige forening. Med mer enn 2500 medlemmer innebærer det at bortimot 13 % av halvøyas befolkning på nesten 20000, er medlemmer i NIF! Og – trekker man fra de yngste og de eldste, som ikke er sportslig aktive, kan nok deltakerprosenten nærme seg 20.

NIF er en breddeidrettsorganisasjon som henvender seg til hele befolkningen med ikke mindre enn tolv forskjellige aktiviteter, fra bryting til bordtennis, via fotball og friidrett og mye annet.

Kjent for de fleste er vel også at Nesodden er en kommune i sterk vekst, noe som naturlig nok vil innebære at NIF får sin andel av denne befolkningsøkningen – noe som igjen skaper behov for ytterligere utbygging av sportslig infrastruktur. Daglig leder Arild Andreassen legger ikke skjul på at noe av det som står øverst på ønskelista er en overdekket kunstgressbane, og haller for utøvelse av turn, bryting, taekwondo, basket og innebandy. I tillegg hadde det vært gøy å blåse ordentlig liv i skøyteinteressen på Nesodden med en kunstfrossen isflate.

Det er vel lov å ha ønsker når man fyller 100!

Daglig leder Arild Andreassen i NIF

NIFs aktiviteter foregår i nært samarbeid med Nesodden kommune. Et samarbeid som i følge Arild fungerer svært godt, noe som selvsagt er svært positivt for hele virksomheten, i likhet med den uvurderlige frivillige innsatsen som blir nedlagt fra innbyggerne selv – foreldre, besteforeldre, onkler og tanter … Det hele er utvilsomt Nesoddens største dugnadsprosjekt – et prosjekt til beste for folkehelseperspektivet, og som pådriver for sunne fritidsinteresser blant barn og unge.

HEIA NIF – og gratulerer med de første 100 år!
Vi ser fram til de neste 100 – Nesodden trenger dere.
Ikke minst de nye generasjonene!

Legg igjen en kommentar

Top
%d bloggere liker dette: