Du er her
Hjem > GDPR informasjon

Personvern

Effektiv fra 25.05.2018

Nesoddposten setter pris på din interesse for vår nettavis. For å gjøre oss i stand til å oppfylle våre forpliktelser overfor deg og gi deg relevant informasjon, er det nødvendig for oss å samle inn visse personopplysninger. Denne personvernerklæringen sier: Hva slags data Nesoddposten samler, hvordan vi behandler data og rettighetene du kan utøve angående disse data. Ved å godta denne personvernerklæringen, forstår du fullt ut samlingen, behandlingen og overføringen av slike personopplysninger basert på innholdet som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

1. Personlig datainnsamling

Nesoddposten samler inn personopplysningene du har gitt oss. Dette inkludere navn, e-postadresse, telefonnummer, postadresse og / eller andre data du har oppgitt som er nødvendige for at vi kan oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

Informasjon du oppgir når du kontakter Nesoddposten:

Du kan gi Nesoddposten personlige opplysninger når du oppretter en brukerkonto foretar kjøp, abonnerer på tjenester, kontakt oss via telefon, webskjema eller e-post, mv.

Besøk på våre nettsider:

For å gi deg en relevant brukeropplevelse når du besøker våre nettsteder, kan vi samle inn bestemte data om ditt besøk.

2. Formål for behandling av personopplysninger og rettsgrunnlaget for slik behandling

Dine personopplysninger behandles av Nesoddposten for følgende formål:

Oppfyller våre forpliktelser overfor deg ved å behandle dine kjøp og andre tjenester du måtte ha valgt å skaffe fra oss

  • Administrer kontaktinformasjonen og nettstedet ditt brukerkonto
  • håndtering av supportstilfeller, inkludert teknisk støtte
  • samle statistikk for å evaluere og forbedre våre tjenester til abonnenter generelt
  • overholde lovbestemte forpliktelserNesoddposten bruker kun de personlige data du gir oss for å gi deg relevant innhold.Vi behandler dine personlige data som nevnt ovenfor for å gjennomføre aktiviteter som omfatter noen eller alle de følgende:

Gi deg informasjon via e-post og , om nyheter, arrangementer mv.

Ovennevnte behandling av personopplysninger er basert på Nesoddpostens legitime interesse for samhandling med abonnenter.

Nesoddposten distribuerer bare informasjon via e-post og hvis dette er en del av din preferanse, eller hvis du har abonnert på bestemte abonnements-tjenester. Du kan når som helst kontakte Nesoddposten for å oppdatere dine preferanser, eller du kan endre dine preferanser som en del av profilen din på din brukerkonto til nettstedet.

3. Dine rettigheter

Nedenfor er et sammendrag av rettighetene du har i henhold til European Data Protection Act. Utøvelsen av disse rettighetene er gratis, og du kan utøve rettighetene ved å sende en skriftlig forespørsel til oss. Tvil ikke å kontakte oss hvis du har spørsmål angående dine rettigheter (se kontaktinformasjon på slutten av denne personvernerklæringen).

Merk at Nesoddposten alltid vil vurdere en forespørsel om å utøve en rett til å avgjøre om forespørselen er gyldig. Alle rettigheter som er oppført nedenfor, er ikke absolutte, og unntak kan forekomme.

I tillegg til rettighetene som er oppført nedenfor, har du alltid rett til å sende inn en klage til en veileder om Nesoddpostens behandling av dine personlige data.

Rett til innsikt. Du har rett til å motta en kopi av personopplysningene behandlet av Nesoddposten, samt for ytterligere informasjon om Nesoddposten behandling av dine personlige data.

Rett til utbedring. Du har rett til å få dine personlige opplysninger korrigert og / eller fullført hvis de er unøyaktige og / eller ufullstendige.

Du kan endre dine innstillinger HER

Kontakt Nesoddposten: HER

Top